Dagelijks Leven Veldhoven

Een veilige, sociale en vertrouwde omgeving

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting midden in de wijk. Huizen waar mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies zich prettig voelen.

Ze bieden een veilige, sociale en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Kortom een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis.

Elke locatie is passend ontwikkeld in haar omgeving met respect voor de natuur en behoud van al het groen in de omgeving.

De allereerste locatie die we voor Dagelijks leven realiseerden was in Hengelo, de Wilderinksschool in 2014. De 100e is in zicht en verwachten we in 2024.

De locaties Deurne en Veldhoven

“Een thuis voor mensen met dementie”

“Vanaf de start van Dagelijks Leven ondersteunt het team van Oude Egberink & partners ons bij de ontwikkeling van onze zorglocaties. Dat maakt dat de samenwerking loopt als een geoliede machine. De meerwaarde van Oude Egberink en Partners voor ons als zorgorganisatie ligt in de kennis van, en betrokkenheid bij, onze doelgroep. Dagelijks Leven streeft naar excellente dementiezorg waaraan het vastgoed een bijdrage moet leveren en het is juist deze doelstelling die ook bij Oude Egberink als onze vastgoed partner vooropstaat in het ontwikkelproces.  

Ook de komende jaren hopen wij verder te groeien met mooie nieuwe kleinschalige woonlocaties door het hele land! Samen met het team van Oude Egberink en Partners zien wij dit vol vertrouwen tegemoet!

Nicky Moesman | Directeur Vastgoed

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.