Een wel hele bijzondere samenwerking.

Dagelijks Leven biedt in heel Nederland gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een kleinschalige setting midden in de wijk. Huizen waar mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies zich prettig voelen. Ze bieden een veilige, sociale en vertrouwde omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. Kortom een plek waar het fijn wonen is: gewoon, als thuis. En betaalbaar voor iedereen!

Dit is wel een hele bijzondere samenwerking, namelijk al sinds 2013. We hebben de opstart van de organisatie mogen meemaken, hebben de 1e locatie, de Rijks monumentale Wilderinksschool te Hengelo voor ze ontworpen en bedacht. Ondertussen hebben we al de 100e locatie in procedure gebracht. Van massastudie, ontwerp, projectmanagement en toezicht zijn we samen door het hele land gegaan.

“Een thuis voor mensen met dementie”

“Vanaf de start van Dagelijks Leven ondersteunt het team van Oude Egberink & partners ons bij de ontwikkeling van onze zorglocaties. Dat maakt dat de samenwerking loopt als een geoliede machine. De meerwaarde van Oude Egberink en Partners voor ons als zorgorganisatie ligt in de kennis van, en betrokkenheid bij, onze doelgroep. Dagelijks Leven streeft naar excellente dementiezorg waaraan het vastgoed een bijdrage moet leveren en het is juist deze doelstelling die ook bij Oude Egberink als onze vastgoed partner vooropstaat in het ontwikkelproces.  

Ook de komende jaren hopen wij verder te groeien met mooie nieuwe kleinschalige woonlocaties door het hele land! Samen met het team van Oude Egberink en Partners zien wij dit vol vertrouwen tegemoet!

Nicky Moesman | Directeur Vastgoed

Projecten voor Dagelijks Leven