Zorghuisvesting Lonestar Amsterdam

Herbestemming oud politiebureau naar luxe appartementen in Amsterdam

We hebben in Amsterdam een aantrekkelijk zorgproject gerealiseerd voor opdrachtgever Lonestar. Dit voormalige politiebureau in de hoofdstad is herbestemd tot een bijzonder woonlocatie met 32 zorgappartementen in het luxe segment.

Bouwen midden in het centrum is een extra uitdaging.
Constante communicatie met betrekking tot aan- en afvoer is een must om de planning van het project te behalen. Maar met inzet van alle partijen is dit gelukt en is heeft een monumentaal gebouw midden in Amsterdam wederom een mooie herbestemming gekregen. Inmiddels wonen de cliƫnten van Claris. Het gebouw heeft een label A gekregen en is daarom ook toekomstbestendig herbestemd.

Luxe appartementen in Amsterdam

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.