Dagelijks Leven kantoor Apeldoorn

Dagelijks Leven kantoor in Apeldoorn

Voor opdrachtgever Dagelijks Leven in Apeldoorn hebben wij een oude monumentwaardige voormalige gemeentewerf herbestemd en in een nieuw jasje gegoten. Op de locatie zijn onder de monumentale overkappingen moderne kantoorgebouwen gerealiseerd.

Er is een waar kantoren-erf gerealiseerd. Op het terrein staan vier gebouwen. Twee kantoren, een opleidingen gebouw en een vergaderruimte in de voormalige bedrijfswoning. De kantoren zijn volledig nieuw gerealiseerd, letterlijk een moder kantoor in een oude jas , de monumentale overkappingen. De opleidingen ruimte is herstemd en eveneens de vergaderruimte.

Kanaal Zuid te Apeldoorn

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.