Domi Voorst

Drie woningen op boerenerf in Voorst. In opdracht van Domi Wonen

Op een fantastisch plek in Voorst aan de Gravenstraat realiseert Domi drie woningen op een voormalig boerenerf! Een mooie combinatie van een herbestemming van een oud boerenerf in combinatie met nieuwbouwwoningen die voldoen aan alle eisen van deze tijd.

Als Oude Egberink & Partners hebben we hele gehele ontwerptraject en de bestemmingsplanwijziging begeleidt, de aanvraag voor de vergunningen verzorgd en het nodige tekenwerk verricht. Na het verlenen van de omgevingsvergunning is Invorm gestart met de uitvoering. De op het terrein aanwezige monumentwaardige schuur is al gedeeltelijk gerestaureerd.

De woningen worden opgeleverd met compleet ingericht erf conform het landschapsplan. Reeds twee woningen zijn verkocht. De woning met daarbij een hele bijzondere werkplek in de monumentale schuur is nog te koop!

Meer informatie over de woningen is te vinden op de site: www.domiprojecten.nl

Een fantastische plek in Voorst

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.