Mensen een fijn thuis geven is onze missie.

Amvest is een investment manager en ontwikkelaar van woningen en woongebieden in Nederland. Mensen een fijn thuis geven is hun missie. Ze voelen zich verantwoordelijk voor goed functionerende wijken waar mensen lang en met plezier wonen.

Met Amvest hebben we al jaren een samenwerking op gebied van zorg vastgoed. Voor het maken van massastudies, projectmanagement, contractmanagement of het voeren van toezicht hebben we meerdere projecten begeleid. Proffesioneel en met de nodige inbreng van kennis zijn projecten van Dagelijks Leven, het Gastenhuis en Assistent Living gerealiseerd en opgeleverd.

Amvest

Patrick en zijn team zijn betrokken, enthousiast en zeer belangrijk; doen wat zij beloven binnen de gestelde termijnen.

“Amvest en Oude Egberink hebben al een jarenlange prettige samenwerking. Met name in de ontwikkelingen voor zorglocaties. Oude Egberink & partners verzorgen hierbij met name het projectmanagement bij de ontwikkelfase en de directievoering en contractmanagement in de uitvoeringsfase.

De processen lopen zeer gesmeerd waardoor wij gezamenlijk al tientallen locaties hebben gerealiseerd.”

Elric​​​​ den Drijver | Ontwikkelingsmanager

Projecten voor Amvest