Proactief acteren als het nodig is…

Domi Projecten BV ontwikkelt woningen en bedrijfsgebouwen waarbij ze de realiseerbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Ze richten zich vooral op nieuwbouw- en herontwikkeling van een enkele woningen en complexen tot circa 50 wooneenheden. Naast wonen houdt Domi zich bezig met ontwikkelen en herbestemmen van maatschappelijk en commercieel onroerend goed.

Domi is nog een jong bedrijf op het gebied van woningbouw. Met de eigenaar hebben we echter al een samenwerking van 10 jaar. Voor Domi hebben we een aantal woningtypen ontworpen en uitontwikkeld. De meest succesvolle is toch wel de “senioren woning”. Een levensloopbestendige woning die onder andere in Apeldoorn, Boxmeer en Vorden is gerealiseerd. De samenwerking kenmerkt zicht met name door vertrouwen en het proactief acteren als het nodig is.

Domi

“Het is fijn werken met de mensen van Oude Egberink & Partners.”

“Ze zijn betrokken en enthousiast en kiezen voor een pragmatische benadering van al onze opdrachten.  Wij werken al sinds 2013 met plezier en in vertrouwen samen in verschillende rollen en samenstellingen met dit team.”

Stefan Postma – Domi Projecten

Projecten voor Domi