Of het nu gaat om een compleet nieuwe locatie of…

Kinderopvang Kindernet biedt kinderopvang in Doetinchem, Deventer, Rotterdam, Warnsveld en Zutphen. 

Voor deze professionele kinderopvanger, met ondertussen meer dan 23 vestigingen, zijn wij het eerste aanspreekpunt op gebied van huisvesting. Of het nu gaat om een compleet nieuwe locatie of dat bij een bestaande school een deel van het gebouw wordt ingericht. Wij verzorgen alle plannen en vragen de omgevingsvergunningen aan. Het bouwkundige tekenwerk is hier een onderdeel van.

Kindernet

“Wij hebben het voorrecht om al meer dan zeven jaar nauw samen te werken met Patrick en zijn team.”

“Wij kunnen met trots zeggen dat het een buitengewoon waardevolle samenwerking is. Patrick staat ons bij elke stap van onze vastgoedreis bij, van de aankoop van panden tot de renovatie en herbestemming ervan. Zijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van vastgoed maken een enorm verschil in het succes van onze projecten.

Wat Patrick onderscheidt, is zijn vermogen om niet alleen als adviseur op te treden, maar ook als een echte ondernemerspartner. Hij begrijpt de belangen en doelstellingen van onze organisatie en denkt altijd met ons mee om ervoor te zorgen dat we de beste beslissingen nemen. Zijn toewijding aan het dienen van het belang van zijn klanten staat altijd voorop.

Patrick en zijn team zijn niet alleen experts in vastgoed, maar ze zijn ook buitengewoon betrouwbaar, responsief en proactief. Ze gaan verder dan wat er van hen wordt verwacht om ervoor te zorgen dat projecten soepel verlopen en doelen worden bereikt.

Als een organisatie die zich inzet voor hoogwaardig onderwijs en kinderwelzijn, zijn we buitengewoon dankbaar voor de steun en expertise van Oude Egberink en partners. Ze spelen een cruciale rol bij het helpen verwezenlijken van onze visie.

Als u op zoek bent naar een toegewijde, betrouwbare en ervaren partner in vastgoed, dan raden wij Oude Egberink en partners ten zeerste aan. Ze hebben bewezen dat ze niet alleen in vastgoed investeren, maar ook in het succes van hun klanten.”

Selma Özkan – directeur Kindernet

Projecten voor Kindernet