Coevorden ouderen huisvesting

Ouderen huisvesting Coevorden

In Coevorden wordt een locatie ontwikkelt door Domi Vivere. Op deze locatie komen 22 appartementen variërend van 65m2 tot 90 m2. De appartementen zijn voor bewoners met of zonder een lichte zorgvraag. Het gebouw is gesitueerd in het groen waar rekening is gehouden met de monumentale bomen op het terrein.  Voor deze locatie zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp en aanvraag van de omgevingsvergunning.

“Het is fijn werken met de mensen van Oude Egberink & Partners.”
“Ze zijn betrokken en enthousiast en kiezen voor een pragmatische benadering van al onze opdrachten.  Wij werken al sinds 2013 met plezier en in vertrouwen samen in verschillende rollen en samenstellingen met dit team.”
Stefan Postma – Domi Projecten

In Coevorden

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.