Amvest Soesterberg

Amvest realiseert in de bossen van Soesterberg 47 luxe huurappartementen en een woonzorgvoorziening voor mensen met dementie.

Het landgoed bevat een bestaande historische villa, daterend uit 1919, waarin 9 huurappartementen gerealiseerd worden. Daarnaast komen er twee nieuwe gebouwen waarvan een nieuwe locatie voor Het Gastenhuis en 38 huurappartementen voor het Assisted Living concept van Amvest. Voor dit project voeren wij het contractmanagement uit en toezicht. De appartementen zijn levensloopbestendige huurappartementen.

De bestaande villa biedt straks plek voor negen appartementen. De historische en kenmerkende uitstraling van de villa blijft daarbij zo veel mogelijk behouden. Naast de villa komen nog eens 38 huurappartementen in een gebouw van vijf bouwlagen. Alle woningen zijn levensloopbestendig en zijn voorzien van een moderne keuken en luxe badkamer. De doelgroep bestaat uit mensen van 55 jaar en ouder. Het Assisted Living concept van deze 47 woningen is er opgericht dat de bewoners op afroep thuiszorg kunnen inschakelen indien nodig. Zo kunnen bewoners op de locatie blijven wonen wanneer hun zorgbehoefte toeneemt. Daarnaast zal een community ruimte worden ingericht waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten of samen iets ondernemen. Ook zal een community manager hier activiteiten organiseren.

Aan de andere zijde van de villa wordt een woonzorgvoorziening van Het Gastenhuis gerealiseerd, bestaande uit 32 appartementen. Het Gastenhuis heeft momenteel al 22 locaties voor mensen met dementie verspreid over Nederland.

In de bossen van Soesterberg

Patrick en zijn team zijn betrokken, enthousiast en zeer belangrijk; doen wat zij beloven binnen de gestelde termijnen.

“Amvest en Oude Egberink hebben al een jarenlange prettige samenwerking. Met name in de ontwikkelingen voor zorglocaties. Oude Egberink & partners verzorgen hierbij met name het projectmanagement bij de ontwikkelfase en de directievoering en contractmanagement in de uitvoeringsfase.

De processen lopen zeer gesmeerd waardoor wij gezamenlijk al tientallen locaties hebben gerealiseerd.”

Elric​​​​ den Drijver | Ontwikkelingsmanager

Andere projecten voor Amvest

Geen berichten

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.