Domi Vivere Apeldoorn

Mensen moeten langer thuis kunnen blijven wonen.

Kleinschalig wonen voor vitale senioren
Domi Vivere is bedoeld voor actieve senioren die nog volop in het leven staan. Mensen die gesteld zijn op hun zelfstandigheid en hun eigen woning, maar het ook fijn vinden om onderdeel te zijn van een kleinschalige gemeenschap.

Vrijheid en het comfort van een eigen appartement wordt gecombineerd met de gezelligheid en steun van samen leven in een kleine gemeenschap. Een kleinschalig woonhof voor vitale senioren die een actieve derde levensfase willen ondanks eventuele beperkingen.

Dit woonhof bestaat uit zelfstandige seniorenwoningen, een ruime binnentuin en een gezamenlijke tuinkamer voor de bewoners. Anti-eenzaamheid, veiligheid, kwaliteit van leven en toekomstbestendigheid spelen een hoofdrol. Daarnaast zijn de duurzame woningen energiezuinig en worden deze gerealiseerd in het middensegment.

Kijk voor meer informatie op www.domivivere.nl/.

Hof van Osseveld te Apeldoorn

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.