Oude Egberink & partners | Doetinchem Kindernet

Als je eraan komt lopen kun je alleen maar ‘wow‘ zeggen!

Dit is echt een hele bijzondere, kleinschalige kinderopvang locatie in Doetinchem. Als je eraan komt lopen kun je alleen maar ‘wow‘ zeggen. Een prachtige monumentaal pand dat dankzij de houten balken een zeer bijzondere sfeer uitademt. Niet voor niets is dit een zeer geliefde locatie! 

In opdracht van onze opdrachtgever Kindernet heeft dit monumentale pand een nieuwe bestemming gekregen voor de jongste doelgroepen in meerdere ruimtes.

“Wij kunnen met trots zeggen dat het een buitengewoon waardevolle samenwerking is. Patrick staat ons bij elke stap van onze vastgoedreis bij, van de aankoop van panden tot de renovatie en herbestemming ervan. Zijn diepgaande kennis en ervaring op het gebied van vastgoed maken een enorm verschil in het succes van onze projecten.”
Selma Özkan – directeur Kindernet

Een zeer geliefde locatie! 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.