Ouderenhuisvesting Tilburg

Stappegoorhuis in Tilburg geopend

In Tilburg heeft Dagelijks Leven het Stappegoorhuis geopend. Wat een unieke locatie is het toch, dit voormalig poortgebouw van het kazernecomplex in Tilburg.

Na een zorgvuldige planning en inventarisatie, om de monumentale waarden in het gebouw her te bestemmen, is het ons gelukt om het te renoveren naar een kleinschalige woonzorg-locatie die voldoet aan alle moderne eisen.

We kijken terug op een uniek proces waarbij we vanaf het eerste schetsidee, voor de herbestemming naar twee kleinschalige verpleegvoorzieningen, de planvorming hebben bedacht en het project, samen met Dagelijks Leven, tot en met oplevering hebben mogen begeleiden.

Er is hard gewerkt…

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.