Kindernet kantoor

Nieuw kantoor Kindernet

Kinderopvang Kindernet biedt kinderopvang in DoetinchemDeventer, Rotterdam, Warnsveld en Zutphen. 

Door de groei van Kindernet is uitbreiding van hun kantoorfunctie gewenst. Wij hebben deze nieuwe kantoorlocatie begeleidt. Vanaf de initiatieffase zijn we betrokken en hebben hiervoor de nodige vergunningen aangevraagd. Het was een bedrijfsgebouw welke we gaan herbestemmen tot tevens een gedeeltelijk kantoor. Aan de voorzijde gaan we het gebouw voorzien van een nieuwe verdieping door een staalconstructie om het gebouw heen te zetten. Met de vriendelijke architectuur krijgt het gebouw een moderne uitstraling. Mooi om samen met onze opdrachtgever mee te denken in de verschillende opties en gezamenlijk de gemeente ervan te overtuigen mee te gaan in deze duurzame herbestemming.

Voor deze professionele kinderopvanger, met ondertussen meer dan 23 vestigingen, zijn wij het eerste aanspreekpunt op gebied van huisvesting. Of het nu gaat om een compleet nieuwe locatie of dat bij een bestaande school een deel van het gebouw wordt ingericht. Wij verzorgen alle plannen en vragen de omgevingsvergunningen aan. Het bouwkundige tekenwerk is hier een onderdeel van.

“We zijn buitengewoon dankbaar voor de steun en expertise van Oude Egberink en partners. Ze spelen een cruciale rol bij het helpen verwezenlijken van onze visie.”
Selma Özkan – directeur Kindernet

Dat wordt mooi!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.