3D modellering

Bouwtechnisch tekenwerk

Wij kunnen voor diverse partijen in het vastgoed- en bouwproces het bouwtechnisch tekenwerk uit handen nemen van zowel nieuwbouw als verbouw wensen. Wij verzorgen het gehele traject van schets tot de aanvraag omgevingsvergunning en het realiseren van uitvoeringstekeningen in een 3D model.

Wij verzorgen het gehele traject van het bouwkundig tekenwerk in elke fase van het proces. Massastudies, ontwerptekeningen, vergunningstekeningen, splitsingstekening, bestektekeningen, uitvoeringstekeningen, bouwkundige details, artist impressions. Alles vanuit een 3D model.

Elke fase verdient de juiste aandacht en behandeling. Aan de basis van de succesvolle uitvoering van een project ligt zorgvuldig bouwkundig tekenwerk. Met een grondige kennis van het bouwbesluit gaat ons team effectief te werk. Aanvullend kunnen we u als opdrachtgever bijstaan met advies, berekeningen, bouwbegeleiding en overtuigende presentaties. Onze tekeningen worden vervaardigd in de laatste versie van Archicad.

Leon Ooms bim modelleren

“Elke fase verdient de juiste aandacht en behandeling.”

Leon Ooms – Bouwkundig tekenaar en inspecteur

Werkwijze tekenafdeling

  • Bespreken van uw wensen en mogelijkheden
  • Het maken van een schetsplan met plattegronden en een kostenraming
  • Bespreken schetsplan om te komen tot een definitief ontwerp
  • Berekening bouwbesluit en Beng-berekeningen, energielabels
  • Aanvraag indienen voor omgevingsvergunning (volgens WABO)
  • Maken van uitvoeringstekeningen voorzien van beschrijving voor de aannemer en installateur

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.