Advisering

Sinds 1996

Voor zakelijke opdrachtgevers uit de vastgoedsector zoals vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, bouwmaatschappijen en zorginstellingen begeleiden wij het proces van aankoop tot realisatie als gedelegeerd ontwikkelaar in Nederland. We hebben sinds 1996 ervaring met bouwprocessen op het gebied van herbestemming, renovatie en nieuwbouw. We begeleiden kopers en huurders op detailniveau om hun woon of werkwensen goed in beeld te brengen en dat deze op een juiste manier tijdens de bouw kunnen worden gerealiseerd.

Naast de praktische uitvoering kunnen wij ook als uw adviseur optreden. Samen zorgen we ervoor dat de juiste stappen worden gezet voor een zorgeloos bouwtraject. We adviseren in bouwmanagement, procesmanagement, onderhoudsmanagement en we doen bouwinspecties. Als u een gebouw koopt of verkoopt, wilt u zekerheid over de bouwtechnische staat en de eventuele herstel- en onderhoudskosten. Deze zekerheid wilt u voordat u tot koop of verkoop overgaat.

Boxmeer Domi
Werkwijze Oude Egberink

Klik op de afbeelding voor een vergroting

“Samen zorgen we ervoor dat de juiste stappen worden gezet voor een zorgeloos bouwtraject.”

Patrick Oude Egberink

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.