Diensten

Advisering

Voor zakelijke opdrachtgevers uit de vastgoedsector zoals vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, bouwmaatschappijen en zorginstellingen, begeleiden wij het proces van aankoop tot realisatie als gedelegeerd ontwikkelaar in Nederland.

We hebben sinds 1996 ervaring met bouwprocessen op het gebied van herbestemming, renovatie en nieuwbouw. We begeleiden kopers en huurders op detailniveau om hun woon of werkwensen goed in beeld te brengen en dat deze op een juiste manier tijdens de bouw kunnen worden gerealiseerd.

3D modellering

Wij verzorgen het gehele traject van het bouwkundig tekenwerk in elke fase van het proces. Massastudies, ontwerptekeningen, vergunningstekeningen, splitsingstekening, bestektekeningen, uitvoeringstekeningen, bouwkundige details, artist impressions.

Dagelijks Leven Deurne

Bouwinspecties

Zekerheid over de bouwtechnische staat en de eventuele herstel- en onderhoudskosten wilt u vóórdat u tot koop c.q. verkoop overgaat. Wij inspecteren de gebouwen van boven tot onder. De rapportage geeft een objectief en gedetailleerd inzicht in de gebreken en kosten.

Aalten Toezicht

Toezicht

Als toezichthouder in de bouw hebben wij een controlerende rol namens onze opdrachtgever. Op basis van een verleende vergunningen en gesloten contracten houden wij het toezicht tijdens de uitvoering van bouw- en sloopactiviteiten.

Heerhugowaard Dagelijks Leven Oude Egberink

Contractmanagement

In de bouw worden veel afspraken gemaakt, bijvoorbeeld met de opdrachtgever, partners, onderaannemers en leveranciers. Veel van deze afspraken worden vast­gelegd in contracten. De afspraak is doorgaans een bepaalde prestatie te leveren met een betaling als tegenprestatie.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.