Over ons

Onze missie

Mens(elijk)
De mens staat bij ons centraal. Uiteindelijk wordt er in de huisvesting geleefd, gewerkt of verzorgd, de menselijke maat mag daarom zeker niet uit het oog verloren worden. Daarbij is het voortdurend tijdens het proces van belang dat de juiste stappen worden genomen en getoetst aan het gewenste programma en het bijbehorende budget.

Passend
Wij zorgen voor een aanpak die bij onze opdrachtgever en de situatie past, dit voelt als een maatpak. Net zoals onze huisvesting als een maatpak moet passen bij de functie die het moet vervullen. Een hoge kwaliteit van onze diensten en het eindresultaat is bij ons vanzelf sprekend.

Onze werkwijze is niet zozeer uniek, wel de aandacht voor elk detail met alle gevraagde kwaliteiten. We leveren een compleet concept: van de basis, locatie, juridische en milieutechnische aspecten, fiscaal, onderhandelingen, architecten en constructeurs tot externe contacten met gemeentes. Voor de eigenaar, gebruiker en/of huurder zekerheid vooraf.

Door deze inzet van Oude Egberink & partners kunt u de focus leggen op de kern van uw bedrijfsprocessen en zorgen wij voor de realisatie van het bouwproject.

Werkwijze Oude Egberink

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen of door te bellen naar 053- 4311226 of 06- 20499532.